Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla livet med en penna

 

Skrivarboken,

den sena timmen

 

Natten som försvinner

in i gryningen

 

Hon sitter där 

varje natt

 

Och målar livet

med en penna

 

Som glöder av färger

och på slingrande stigar

 

Letar de sig fram

till hennes innersta kärna

 

Där den vita eken

med sina rötter bor

 

Och växer sig större

för varje gång

 

Hon närmar sig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-11 00:29



Bookmark and Share


  mike irow
är med. i bilden...kan röra den, ,fin känsla...
2016-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om livslust och livsglädje.
2016-03-11

  Hanna Mari Wallin
en dikt som andas livsglädje
mycket fina metaforer
2016-03-11

    ej medlem längre
Vacker glödande dikt med mycket fina metaforer!
2016-03-11

  Maud Louise
Målar livet med en penna som glöder av färger - Så otroligt vackert! Väcker längtan i mig - vill också måla med en penna som glöder....
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP