Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socker - nej tack...

 

***

...Jag är på "utesluta-socker-diet",

så ursäkta om jag är lite sur....

***

 

Bilden hämatd från facebooks nyhetsflöde.

Kika gärna på min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 262 gånger
Publicerad 2016-03-11 02:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den dieten befinner jag mig ständigt i eftersom jag är diabetiker.
2016-03-11

  Alexander Gustafsson VIP
Jag äter ca 600 gram om dagen...
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale