Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKRETS FLYKT

 

Tystnad,

svept som en filt

över träden

 

flagga

vilar sig

mot stången

 

snödroppar

ler blygt

med tårna i gräset

 

småfåglar

äter sig trinda

för nya liv

 

blå himmel

älskar solen

i vårlängtan

 

sinnet

veknar av ljuset

mörker flyktar

 

förlorat i dur

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-12 17:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2016-03-15

    ej medlem längre
Mot ljusare tider..
2016-03-14

  Marita Ohlquist VIP
"sinnet
veknar av ljuset
mörker flyktar"

Får mig att tänka på ett inre mörker.
2016-03-13

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om dina ord...och det gör jag. Mycket.
2016-03-13

  M.Eta
Man ser och känner hur det blir ljusare!
2016-03-13

    Jag är fan större än Sartre
Med små medel och sparsamma ord skapar du möjlighet för läsaren att tvingas tänka efter!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP