Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är SPECIELLT

Min katt sover.
Det är speciellt.
Nu får ingenting störa honom.

Telefonen ringer.
Han reagerar inte.
Han sover som ett barn.

Klockan 13, skulle boendestöd, (som är en hjälpinsats i hemmet för oss som har LSS) komma till mig.
Det ringer en andra gång.
Min katt ligger i ro.
Ingenting får störa honom. Jag svarar.

Jag vet att idag skall dammsugaren dras igång.
Då kan ingen katt slumra.

Dammsugaren är vad boendestöd skall hjälpa mig med när han kommer.
Det är nervöst med en han som kommer, normalt sett är det Hon som kommer.
Men ännu mer nervöst är det; Han kommer tidigare ifrån boendestödet till mig, vilket jag och han har bestämt Idag per telefon.
För en liten stund sedan.

Min katt får inte sova maximum.
Han kommer garanterat att vakna.
Dammsugare är det läskigaste i världen, för min katt.
Min katt vill jag ge allt.




Bunden vers av Mim
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-11 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim