Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var himlen blå

 

 

plötsligt

skymningen mörkare

än vanligt

solen blek och vag

 

himlens skyar svävade

mörkt gråa

ovan höghusen

 

en gång var himlen blå

så talade de äldste

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-11 18:48



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Skönt, men plågsamt att ha förärats blå himmel, fågelsång och blomdoft ... allt myllrade då av liv ...
2016-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att tänka på luftföroreningar!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP