Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcken

 

 

 

hör hur det porlar i bäcken

det spritter av liv och lust

se där sitter självaste Näcken

på sin fela han spelar

 

se hur han väcker din lusta

med sitt förförande spel

det går ej att sig freda

man sig åt lustan inspireras

 

det blir en karusell så vild

man tror att själva Satan är lös

se Näcken är en djävul

av sällan skådat slag

 

när månen lyser klar

hörs hans vilda fela

han skrattar högt och ljudligt

åt  människors fåfänglighet

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-11 19:26



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar närhet, vistelse i livets mening!
2016-03-14

  Eric R Strom
Härligt skrivet!!!
2016-03-11

  Solstrale VIP
Så melodiskt du skriver, hör bäcken, vild brusa, orden som dansar !underbart!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP