Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen.

Skärvan därborta
vad är de?
Jo de är månen
nu vet du de!
Långt bort
ändå nära.
Lyser mjukt ovan där
skänker stämning åt oss här.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-11 20:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, den är fin. Tänk, en del planeter har ju flera..
2016-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Stämningsfullt och fint...
2016-03-13

    ej medlem längre
Poetiskt fångande ord.
2016-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Jag läser ett samtal med
ett barn i din dikt. Bra!
2016-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Det är något visst med månsken!
2016-03-12

    ej medlem längre
Jättefin text! Älskar månen!!!
2016-03-12

  Gisela Nordell
fin!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP