Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var så god . Våren står på min sida.


Vårljuset är mer än ingenting

 

Bittra flickor

ser ej vårens tjusning

 

Hård och kall

iskall utan förtjusning

 

Är du arg - Du Lilla

för vårens ljusning

 

Dags att mjukna till

och sluta att skälla

Våren är en härlig tid,

so please - 

sluta gnälla!

 

Fågelkvitter

Knoppar brister

Smält snö

Känslor

Vårsol

LJUS

Liv

- VÅR är mer än ingenting

Men klart, blundar man, ser man ingenting...

 

Kanske har du inte sovit klart...

 

Ps. Släpp in Ljuset - It will not harm you...

 

Kika gärna på min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-12 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale