Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning eller konsekvens

 

 

 

en lek där man får välja

pest eller kolera

jag skippar båda

och drar mig ur leken




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-12 16:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra beslut, tycker jag!
2016-03-13

  S-E Forslin/same
Jaa, och denna lek har blivit nästan omöjlig att leka då inga andra "leksaker" än pest och kolera tycks längre finnas, var än man letar på jorden.
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP