Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skälvande tomhet

Då rivningskulan föll över oss
och slog hål i luft där kärlek vädrats kall
kokade du te, jag famnade fast om dig
för första gången sedan det börjat regna

Den jävla kitteln svämmar över
och jag är två famnar under bittra svall
vi simmar motströms i samlat vemod
äntligen förenade i något

Dagen är nu alltid en ny
och jag jagar leenden bland solkatters skall
bland krossade sanningar, sotiga speglar
spruckna sånger väcker minnen

men sånger i ekande hjärtan
är sådana som kvävs i tomhet




Bunden vers av Dick Ainranher
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher