Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a face that is secretly pretty


rökridå

ansiktet är inte mitt.
lager på lager av smink och rökridåer.
konturerna har suddats ut.
förflyttat fokus.
röda läppar och falska ögonfransar.
ansiktet är mitt.
se mig som den jag utger mig för att vara.
nakna läppar och bleka kinder.
en hemlighet.
väl synlig för den som vet var man ska kolla. 




Fri vers (Fri form) av Yheela
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 15:53



Bookmark and Share


  jacqueline VIP
Jag tycker särskilt mycket om motsatserna: "smink och rökridåer" och "röda läppar och falska ögonfransar". Fint skaldat!
2016-03-13

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-13

  Lena Själsöga Keijser
ansikten
maskeröppna pupiller

tycker om denna bild
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela