Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbar vårdag har det varit denna söndag i mitten av mars


Vårlängtan söndagen den 13 mars 2015

solen skiner

den värmer så gott genom fönstret

i dag måste det bli en promenad

kanske lite längre

än den jag brukar gå

jag vill njuta av solen

och våren som nalkas så sakta

jag hör fåglarnas sånger

genom fönstret

sångerna fåglarna sjunger

säger mig att våren är på väg

det blir en promenad

inte så som jag önskade när jag gick ut

jag har svårt att ta mig fram med rollatorn

så jag får gå längs stora vägen

där trottaren är bar

och det är lätt att gå

så skönt att komma ut

få frisk luft

njuta av solen

och fåglarnas alla vårsånger

 

anits 13 mars 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-13 17:52



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint om den spirande våren!
2016-03-16

    Dan Myrbeck
Ja - fint!
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Våren är på väg och en härlig tid väntar oss.. Allting blir lättare med ljuset och värmen!
2016-03-14

  Bibbi VIP
Tid att njuta nalkas.
2016-03-13

  Niliboy
Å, va fint. Det börjar bli härligt att gå ut nu. Jag hade tvättstugan å springet i trappor att njuta av idag!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP