Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framställd av zippobensin

Så desperat och kraftlös -
yngla mig förnekelsen
eller kanske skepticismen
som for mig framåt i livet.

Så glupsk och ödmjuk -
manipulerande jävel,
varför klå mina demoner
istället för att låta dem vara
och låta dem förstöra mig.

Jag är fortfarande nyfiken,
hur tänker du lösa upp all slem
fast på armen av din tröja?

Låt det vara.
Det är lika mycket av ett minne
som de vi brukade bevara.




Fri vers av fanskap
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 21:37



Bookmark and Share


    Pangles
Snyggt!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap