Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gråtrunk


I'm so glad I did it

jag vet att du vet,
ingenting kommer ändras.

men om du lämnar
kommer jag aldrig vakna igen.

min säng
som ett rymdskepp.






Fri vers av fanskap
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-04-01 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap