Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petrichor

Åh, hur det kommer och går.

De frågade
ifall jag hade läst nyheterna -
en plan för regniga dagar,
den säger allt den vet
om hur floden flyter.

Åh, ömma natt
hur det än kommer bli
lämnar jag;
det är jag som
seglar iväg.




Fri vers av fanskap
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-03 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap