Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(... om man kommer vara det ändå)


det är naturligt att känna sig otrogen...

när undrade du sist
om vintern glider iväg som den alltid har gjort?
det känns som en evighet att inte kunna
stå still framför spegeln.

om jag hade gjort
vad jag bad mig själv att göra
mellan mig och mig själv
hade det stannat.




Fri vers av fanskap
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-18 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap