Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regression i burlesk

jag andas ut,

använder samma mobil som då
oavsett hur mycket glasbitar jag får
in i näsan.

samma bankkort,
det som nästan bleknat till från skiten
och samma sugrör för att det alltid finns något extra i det.

syret håller på att ta slut
så jag suger i mig,
det suger i mig
syret håller på att ta slut
och jag är så ensam här inne.

det känns så bra
när det känns så smutsigt.




Fri vers (Fri form) av fanskap
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-01 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap