Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gula huset

 

Det gula huset

vid vägens slut

växer fram

där finns inga slutna rum

där bor tryggheten 

i tysta rum

där själen kan finna ro




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-13 21:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2016-03-15

    ej medlem längre
Vacker dikt - "där finns inga slutna rum där bor tryggheten" - underbara rader!
2016-03-14

  Maud Louise
Inga slutna rum där själen kan finna ro.... väcker en längtan i mig till ditt gula hus!
2016-03-14

  Silverstripe
Härligt skön i sin enkelhet!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP