Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjära

 

 

 

 

älskade, de tog
nattens händer i händer
markerna blommar i drömtoner
de kokar tjära till stavarna i grinden

den skruden skall jag bära




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-14 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lena lena lena, helt olikt dig, som jag känner dig och vet du vad, underbart, varje stavelse sitter, underligt nog tänker jag 'grindslanten' även om den är mil borta från din skrud.
2016-03-14

  nicol neli
gillar koncis med DETTA i...
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser