Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av min minoritet

På varje plats jag vistas vet jag
Jag är inte som de andra
Det började ofrivilligt
Men övergick i att framhäva min skillnad

Nu tänker jag inte ens på det
Och blir varje gång glatt överraskad
När jag träffar en person
Av min minoritet

Någon som tycker att mitt jag är intressant
Måste vara intressant för att den ser det




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-14 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jävlar vad bra! Finns nog en och annan här som känner igen bokstäverna.
2016-03-19

    ej medlem längre
Första stycket, hell yeah ... need I say more, noooooooooooooo.
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Linea111