Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måse övertyga mig

Du måse övertyga mig om att det värt något
det jag gör
allting
livet
Jag ha hört av många att det är värt att kämpa vidare
men hur vet jag att de har rätt
och jag måste förstå det själv




Fri vers av Ananas
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas