Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REPARATION & UNDERHÅLL


___©__ EN TRASIG QUINNA

 

Behöver inte vara ett permanent tillstånd.

Jag ger mig inte en dom.

Jag nyttjar placebo.

Jag låter egenskaper som
Fenatism, besatthet, hyperfokusering
och hängiven tro
på MIRAKEL

på cellnivå
viska till mina sorgsna
DNA,
till mitt hjärta
och till min själ
- DominiQue - Du är nu en hel Quinna!

och under läkeprocessen:
"Fake It Till You Make It"

Act like a Queen

Så jag laddar mitt hjärta
dvs mitt inre Drottningarike
med Kärlek och läkande visdom

~ Jag är en Hel Quinna.

 

Tack!

___________________________________
© ORD
DominiQue NVC Costa
Arla 15 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 

LÅNAD GRAFIK av Brian Exton

 

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

///REPARATION & UNDERHÅLL. RENOVERING. METAMORFOS. RENÄSSANS. TRANSFORMATION. FÖRÄDLINGSPROCESS. MITT VAL UNDER EGER ANSVAR. INRE RESNING. HÖGBURET HUVUD.///

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 07:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jag tror Solstråle själv ger uppkomst till nytt spirande liv, hihi och nu till Vårs har Du väl högsäsong :-)
TACK för underbar positiv feedback mig en månstråle med, reflekterande...

Blessed be
DominiQue
2016-03-15

  Solstrale VIP
Sådant vi behöver boosta vår självrespekt med! Hela du helar dig, kanske delar helar mig! Så inspirerande!
2016-03-15

  DominiQueen
Ja mike, vi får viska, viska, viska...

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-15

  mike irow
orden går vilsna...men hittar
tilbaka som du som skriver
så fint....om "mirakel på Cellnivå!!!!
viska till mina sorgsna DNA
till mitt hjärta...
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen