Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tempel

Att korsa tystnaden mot en helig plats
(är som)
att gå genom skog för att hitta in
Att se de löv som faller likt en bild av
vår tid här
(den som är som)
en promenad mellan stenar täckta av mossa

Det regnar, men för vem?

Endast tallen vet.




Fri vers av Lo Z.
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-15 09:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snyggt bildspråk! Talande-tall..ande
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.