Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för allting är en cirkel


Jag ska sjunga livets sånger ifrån alltets rand

Jag ska sjunga livets sånger
Här från alltets rand
Toner som blir ett med inget
Toner som blir ett med allt

Jag ska kyssa evigheten
Här från tidens slut
Känslor som försvinner
Känslor som hävs fram

Jag ska läsa högt ur planen
Här från det högstas port
Ord som är för långa
Om något som allt för kort

Jag ska flyga med stora vingar
Över mitt jags kant
Ett slut som blir till födelse
Och jag blir något nytt

Följ med mig då
När du är redo
Följ med mig till alltings slut
Så ska vi tillsammans
Se den nya tiden gry




Fri vers av Lo Z.
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.