Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst var jag speciell

fjärilar i magen

ja självklart vill jag
gå ut och äta middag med
dig

ringer bästis
så glad för min skull

blommor
teater först
sen middag
vi strosar genom staden

länge

håller min hand
du ger mig din jacka
det är så varmt

rodnar
gillar ditt sällskap också

tack för att du ser mig
ja mer än gärna följer jag med
upp på ett glas vin
jo jag tycker du är fin också

vänligheten borde jag fått efteråt

lite mer vin också
en jacka nu med
och gärna en hand att hålla
det är kallt och långt hem

ensam
igen

nu mer än någonsin

ringer inte bästis
skäms

lägger mig i rännstenen och
dör




Fri vers av trixas
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-15 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas