Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från min egen databas! ;)


I am alive once again!

Take me over the fethered hills

Smek min bara hud långsamt härligt

 

I dont want to waist any time

Ta vara på varje stund

 

Come on baby bring us home

Håll om mig starkt

 

Untill the morning sun rieses

Vi älskar och känner ömt

 

Ohh i can sleep again

Brevid dig känns alting tryggt

 

You make me feel like pure magic

Du får mitt liv att bli härligt vackert

 

I am alive once again

Inspirationen flödar åter

 

Copywrite  ©  Lars Hedlin 2016-03-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 332 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-15 13:42



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man blir levande på nytt mha kärleken :)
2016-04-21

  Teresia Ridell
Alldeles underbart !
(och jag är så glad för din skull vännen :) )
Kram
2016-03-24

  Kim VIP
Ja grattis både till kärlek(om den är sann) och dikt med lite varierande rader av engelska och svenska!
2016-03-22

  Tessires
Tänk vad kärlek kan göra. Läsgodis för ögonen och varm känsla i kroppen.
Härligt! Njut nu!
2016-03-21

  StinaJ VIP
Kärlekspoesi
2016-03-16

    ej medlem längre
Så härligt, kärlekens källa att ösa ur! :)
2016-03-16

  louisegirl
Härliga kärleken gör underverk ;)
Fint!
2016-03-16

  Fem hjärtan VIP
Så härligt! :-) Är glad för din skull och önskar dig all lycka!
2016-03-16

  Lindha W Gustavsson
Härligt!
Blir än vackrare när du saxar mellan engelska och svenska språket.
2016-03-15

  Ingrid Trolle
Så härligt diktat
om ditt tillstånd
Önskar dig all
lycka!
2016-03-15

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-03-15

  DominiQueen
Så vackert, Din värme om er underbara Kärlek, blir nästan smittad och kär :-)

Starta en epedimi!!! ;-)

Kram DominiQue
2016-03-15

  Alysse VIP
Härligt livsbejakande dikt!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin