Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny tagen bild på mig :) kram


Hej mina vänner!

Hej där alla varm fina poet vänner!

Nu är jag här en liten stund igen

Har tyvärr inte tid att skriva så många kommentarer längre 

Eller skriva i lika stor omfattning som förr!

Men tittar in mellnan varvdn med en och annan dikt 

Och någon liyen kommentar ;) Varma kramar //Lars Hedlin ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 483 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-03-15 13:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltid trevligt att läsa det du skriver...
2016-04-02

  Teresia Ridell
Samma här faktiskt.. Ibland blir det så ju.. Kramar
2016-03-24

  PersonligaSusann
Kram på dig...
Länge sedan jag själv var inne och skrev eller kommenterade...
Ekorrhjulet snurrar allt snabbare nu...
Önskar dig en härlig Påskhelg...
2016-03-23

  Maiah VIP
Kul när du kan göra besök!!! Ha det gott!!!
2016-03-23

    ej medlem längre
Ta hand om dig
läser dig när du är här ...
2016-03-22

  Magica VIP
Kram :)
2016-03-17

  Chawa VIP
Skriv när du har lust! Det är det viktigaste! :)
2016-03-16

    ej medlem längre
Du är välkommen när du kommer! :)
2016-03-16

  Sommarina VIP
Hej hej!
2016-03-15

  louisegirl
Roligt att se dig igen vännen
2016-03-15

  Ingrid Trolle
Undrade senast igår hur du har det
och när du skulle vara tillbaka.
Du är mycket välkommen!
2016-03-15

    Dan Myrbeck
Du är alltid välkomen!
2016-03-15

  DominiQueen
underbaringen bara njut av livet och vi älskar Din fina närvaro och kärleksfulla poesi, när helst Du kan och vill. :-)

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Hej och välkommen tillbaka fina poetvän! Du är saknad!
2016-03-15

  Solstrale VIP
Ska passa på att bekanta mig då att läsa dina tidigare bidrag till poetosfären! Vi ses mellan raderna! Ha det gott!
2016-03-15

  ULJO
Välkommen kära du
2016-03-15

  Alysse VIP
Hej fina poesivän!
Välkommen tillbaka
Du är saknad kram
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin