Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod

 

 

 

dagar av längtan

dagar av vemod

så tung känns dagen

när viljan ej finns

den är som bortblåst

 

utan vilja inget händer

mörka tankar  färgar sinnet

får allt kännas hopplöst

ner i bottenlöst djup

 

om bara minsta solstråle

nådde mina ögon

skulle jag börja le

och känna hopp och förväntning

inför Ljuset

 

jag önskar  så innerligt

att livsandarna väcks till liv

att våren sjunger för min skull

att Ljusets kraft fyller mig

med mod och energi




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 14:14



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Ett lysande poem ur mörker, av fiiin poet som upplyst går mot ljuset
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
En stark text om längtan!
2016-03-15

  Henning Hson
Våren är strax här. Då kommer allt med en gång. Måste ta vara på varje dag…
Blåser ljumna vårvindar mot dig!!
En bra men tung text!

2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP