Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex.


Kongress

I see, I see!
God forbid, the sinful touch of my fingers.

Bullrande i bakgrunden,
det är grå vers poesin igen.
Den är här för att ta mig ut
ur den löjliga äran att få njuta av dig.

I'm deaf, I'm deaf!
The words must've fallen on deaf ears,
för i mina öron
låter du så underbart ändå.




Fri vers (Spoken word/Slam) av fanskap
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap