Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämförelse

 

varje ny dag

ett mirakel

ännu en stund på jorden

att upplevas  och förundras

 

inte alla förunnat

finns de  som bara ser

en ny morgondag

där  död och fattigdom härjar

 

vad är väl mina plågor

jämfört med deras lidande

blott ingenting alls

jag känner mig liten

 

dystra tankar i mitt huvud

får mig att deppa

hjälper inte att tänka

andra har det värre

 

nej, måste rycka upp mig

ingen annan kan hjälpa

mina tankar styr jag själv

de styr alldeles för mycket

 

finns det nån on/ off-knapp för tänkandet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-16 11:09



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Joodå, knappen är märkt med kursiv STOR av glödande värme vibrerande bokstav: ( K ) som i KÄRLEK"!
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
När man inte mår bra orkar man inte tänka på de som har det värre, man har mer än nog med sig själv!
Att se tiden an brukar vara till hjälp.
2016-03-16

  stig wikman
Nej , det finns ingen.
Men det här var
mycket väl genomtänkt
och författat .

KRAM FRÅN SW.
2016-03-16

  K-MAN
Alkohol är en off-knapp iaf.

Fin text
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP