Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S About.

Jag har nog skrämt bort dig, du kramas vänskapligt, dvs. inte så mycket.
Kramas vänskapligt? Ack så mycket.
Dags att tagga ner, jag är kär i dig, du inte i mig.
Jag är kåt i dig. Du är inte kåt i mig. Någonstans är du kåt på mej. Ibland. Jag måste hitta andra sätt att älska livet , än att bara älska med dig. Den superytliga jag, måste ha en god självkänsla, för att kunna ha sex. När Sex är det enda som upptar mitt sinne. Som ett moln. Det bara finns där.
Men det är ett fint moln bitvis.




Fri vers av Mim
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-16 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim