Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoningen

 

Just idag,

just nu

när himlar rämnar

och eldar brinner

under min hud

så ska jag sträcka ut

min hand

och förvandla allt

till rinnande vatten

 

Så kan försoningen börja

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-16 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupt, insiktsfullt och alldeles underbart om försoning - helande!
2016-03-20

  Valter Örn VIP
Magiska krafter sammanfaller med försoningen....
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Då blir man fri från det tunga och livet blir lättare att leva!
2016-03-17

  mike irow
Margta!!1 det är så underbar skrivet!!!Gratttttttttis!!!!sssså BRA!
2016-03-17

  Cissmoll
Mycket vackert. Ord som känns.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP