Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsformning



öppet hjärta
öppna händer
ljus
och luft

fria tankar
lätta steg


det svåraste är över
du är igenom
du har
vandrat färdigt

genom den låsta
omöjlighetens skog


den friska tjärnen väntar
både att få dricka ur
och
att du i den får se

dig själv
den du blev


den du är nu
hur du mognat
till den
så livslevande vackra

som är skön
att få vara i
få vila i
och bebo


.




Fri vers av glasa VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-16 22:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Underbart att känna så, nåd, total acceptans, fullständig harmoni.
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP