Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad

_______________________

Tittar mig omkring

Tillbaka till fragmenten av

minnena då vi byggde kojor

som vi rymde till

för att vi inte kunde vara hemma

 

Överlevnad

 

Tittar mig omkring

Idag är kojorna runt om mig

av ett annat slag

i vårt härliga samhälle

där "alla" tar ansvar år 2016?

 

Överlevnad?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-03-17 01:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört
2016-04-01

  mike irow
bra fråga -retorisk men du
men du
klädde de tankar i
finaste poesins sammet--
tiden har gjort
ett rejält jobb...
2016-03-22

  Solstrale VIP
Patos- poet du är som ställer de rätta frågorna! Bra! Tack!
2016-03-20

  Valter Örn VIP
Grundorsakerna är desamma även om problemen flyttats omkring....
2016-03-19

  Maria Sundelin VIP
Ord som känns
Kramar
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Stark i tanke och känsla om hur samhället förändrats!
2016-03-17

    ej medlem längre
stark du ääääääär,ja ,Snacka går ju men det är liten verkstad,typ.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP