Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar min kropp

 

 

inte är den unger

snarare tunger

dansar ej heller som dockan

midjan ej längre smal och nätt

jag älskar min kropp ändå

huden skimrande och  len

två mjuka kullar

varm och inbjudande

till den jag vill ha

känslorna sitter i huden

när tentaklerna  sträcks ut

kroppen känner längtans törst

klappar hjärtat i bröst

min kropp den duger som den är

min kropp den har jag kär




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-17 13:49



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Den Berör,
2016-03-19

  S-E Forslin/same
B E T Y D A N DEEEEE!!!!!!!!!!!!! ALLA borde läsa den och få inspiration!!!
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Text som borde läsas av många!
Tack för den.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP