Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antik ambulans

Ambulansen är gul, solblekt.
Normalt sett skulle ambulansens gröna sidor synas jättetydligt.
Men det är som om en smältdegel, har ambulansen i/på sin plats.
Jag menar ambulansen är en sak, smältdegeln är solen.
Solen bleker både den gröna och den gula färgen på ambulansen.




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim