Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyka ner i det svarta


Ännu en vår
en sommar
allting likadant
som att dyka ner i det svarta
gång på gång
och komma tillbaka utan något hopp




Fri vers av Ananas
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-17 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas