Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

 

När dagen har sjungit färdigt

och natten kommer med ro

 

Ska jag ta allt det som varit

i mina händer

 

Varsamt lägger jag dem ner

 

Vedermödor och sorg

Glädje och skratt

 

och ser på dem med nya klara ögon

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-17 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett så vackert ödmjukt ordflöde! En dag i taget, inställning på morgonen, sammanfattning innan natten. Bästa receptet för ett liv i närvaro.
2016-03-20

  Valter Örn VIP
Bra att kunna analysera vad som hänt under dagen och göra ett bokslut för dagen så att man somna med ett gott medvetande som huvudkudde.
2016-03-20

  Maud Louise
Så fint skrivet Margta
2016-03-19

  Marita Ohlquist VIP
En stilla stund att fundera på dagen som varit.
Att få insikt innan man går till sängs.

2016-03-18

  Alysse VIP
Fin och rofylld text som andas
in ifrån själens djup
2016-03-18

  mike irow
Fin öppning1!,,bland allt det lugna
som man bara skulle tro---
lägga de där<!?.....bra!
och få en ny syn...
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP