Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa -oner

 

Sociala relationer
Kan skapa vibrationer

Som kan ge reaktioner
I form av aggressioner

Som gav infektioner
Små doser av injektioner

Cirkulerar i dig som laddade joner
Hanteras kanske med affektioner

Bör ej ta till manipulationer

Livet är ekvationer
Levts av generationer
Ta till dig deras recensioner

För att undvika inflammationer

Vårda dina kommunikationer
Gör upprensningsaktioner
Ej utsättas i situationer

Lyhörd på indikationer
Visa deklarationer
Om ditt jags funktioner

Bromsa ej, ha visioner
Bygg upp fasta konstruktioner

Ha ej restriktioner
Livet är ett äventyr av expeditioner

 

(repris på min text som jag skrev i början av 2015)

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-18 02:08



Bookmark and Share


  DominiQueen
Super!!! Bravo!!! Vis och rim... ;-)
2016-03-18

    ej medlem längre
Fantastisk text om att ta till sig erfarenheter men även skaffa sig sina egna och inte vara orolig för felen man begår.

Kul och bra skriven

Tack
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale