Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005 var det dags igen - ännu ett bidrag till Mellon - nu med ny kompositör. Ingen Green room-vistelse denna gång heller.


Så ta och kolla - till personlighetens arkeologi 2

Så ta och kolla in tjejen i teven!
Säg, vad kostar väl hennes talang?
Hon vill bli rik och berömd
och helst inte genast glömd.
Så vad kostar väl hennes talang?

För jag gillar henne precis som hon är
och nu vill jag se henne sjunga najs på scenen där.
Hon vill bli känd som idol
och allt och ge dom vad dom tål!
Så säg, vad har hon för pris på sin sång?

 

Jag undrar nog vad det ska bli av allt det här till slut,
och jag hoppas det kan bli nåt riktigt bra.
Men vad blir det sen av mej,
som gjort henne till en megastor star,
om hon försvinner till nån annan
som kan det här med att fixa mera ooo aaa…?

 

Så ta och kolla in tjejen i teven!
Säg, vad kostar väl hennes talang?
Hon vill bli rik och berömd
och helst inte genast glömd.
Så vad kostar väl hennes talang?

 

För jag gillar henne precis som hon är,
och nu vill jag se henne sjunga najs på scenen där.
Hon vill bli känd som idol
och allt och ge dom vad dom tål!
Så säg, säg vad, vad har hon för pris på sin sång?


Så ta och kolla in tjejen på scenen!
Vad har hon för pris på sin röst?
Hon vill bli rik och berömd
och helst inte genast glömd.
Så vad har hon för pris på sin röst?




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP