Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniporträtt







Han levde sitt liv med knutna nävar

kunde varken ge

eller få




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-03-18 10:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett starkt talesätt som tyvärr passar på många...
2016-03-22

  Teresia Ridell
Starkt berörande
2016-03-21

    Oswaldina
Sorgligt.
2016-03-21

  Margit Grell
Välformulerat om tragiskt öde
2016-03-21

  Änglaögon
Talande rader.
2016-03-21

    Birgersdotter VIP
Få ord men säger så mycket!
2016-03-21

  Sofhia Wirström
starka ord

2016-03-21

  Henning Hson
Dina ord säger en del.
Tänk vad lite som behövs för att ändra ett helt liv....
2016-03-21

  Sommarina VIP
Så sant och tänkvärt
2016-03-21

  Anya VIP
Tragiskt. En bra metafor.
2016-03-20

  Eva Helene VIP
Beklagansvärd är en sådan människa. Tyvärr inte alltför sällsynt.
2016-03-20

  StinaJ VIP
Ett väldigt tragiskt öde att leva så. Utan att får ge och få kärlek. Då blir livet tomt.
2016-03-20

  Maud Louise
Med så få ord säger du allt! Fantastiskt bra fångat
2016-03-19

    ADI Nehlin
tragiskt liv, väl skaldat
2016-03-19

  M.Eta
Händelselöst liv!
2016-03-18

  Maria Sundelin VIP
Då är livet svårt
Kramar
2016-03-18

  överlevaren VIP
När jag läser detta, visas en bild på min styvfar och känner sorg med orden....
Mycket bra fångade ord!
2016-03-18

    Dan Myrbeck
Trist att gå å grubbla
i sin lilla bubbla..
2016-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sorgligt och inskränkt! Och tyvärr igenkänningsbart.
2016-03-18

  Rise Little One
Fint fångat om ett svårt liv! Man undrade varför...
2016-03-18

  Leo Rudolphzon
Så enkelt brukar saning vara ,
Synd att alla tänka så enkelt
2016-03-18

  nicol neli
offatbar djuphet- varket ge eller få
och hans nävar!....
2016-03-18

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken bra bild av en människa.
Sedan får läsaren tänka vidare själv.
Jättebra!
2016-03-18

  mike irow
MITTI !!!!!
att kunna varken ge eller få
är väl det storta sorg... vad skall man göra!!!! precis tänkte i de orden igår...du har fångat de...exakt...
med. ny skärva ...jag funderar vidare...gratttttis!!!!!sublima tanke!!
2016-03-18

    ej medlem längre
Ord som säger så mycket!
2016-03-18

  Öknens Ros VIP
Kort men talande text.
2016-03-18

  Niliboy
Älskade människa!
2016-03-18

  DominiQueen
Klockren...
2016-03-18

  Marianne Räf
Så talande rader! Jättebra!
2016-03-18

  ULJO
Han fick inget erkännande. Ingen kram. Ingen kärlek. Bra skrivet om utanförskap.
2016-03-18

  Respons VIP
En öppen hand kan både ge och ta emot! Bra!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP