Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågens rand

 

 

svävande vid horisontens skimmer

värmevågor dallrar

svepande utöver havets blå

undersköna varelser

ej av denna jorden

hemlighetsfulla orden är

talar främmande språk

naturen sjunger sin sång

natten frågar intet

dagen skyr skuggorna

i gömslet finns svaret

gåtan är lösningen

mysterierna talar i kluvna tungor

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 18:06



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Fantastisk! Bättre gestaltning av skönheten havet vilar eller bråkar i är svår att finna! GRATTIIIIS!!!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP