Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

 

 

mycket kel och smek

kärlek är en lustig lek

säg mig vart tog du vägen?




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-18 19:10



Bookmark and Share


  mike irow
vacker!
2016-03-20

  S-E Forslin/same
:-) Längtan av oss alla drabbade
2016-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om kärlekens vara eller inte vara!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP