Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som

Jag behöver inte låtsas längre
Jag behöver inte vänta längre
Jag behöver inte hitta på längre
Jag behöver inte längta längre

Jag var alltid den som ville


I don't have to pretend any longer
I don't have to wait any longer
I don't have to make believe any longer
I don't have to long any longer

I always was the one who wanted




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linea111