Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jävlar vilken dag!


stirrar hypnotisterat på fönsterbrädan...

(igår)
...och ser alla atomernas rörelse. En magisk outtröttlig dans, de levande döda... det måste vara den där rätta tröttheten... som ger en sådan drömmande blick.
i morse.
Men solen skiner igenom. Och jag laddar min mixer med bananer och rå rörsocker...

9 mil
4 tim
solsken
tranor, fjärilar.
hundar som skäller. Ulricehamn, Kölingared, Timmele, Brunn. Medvind, motvind, uppför och nerför... en ständig påminnelse om livet. Keep pushing it and you'll get there. Time is a none issue!

suttit i solen efter jag kommit hem, bara blundat emot solen. Denna gula vänliga duk som då och då flammar till i en mer röd-orange nyans. Och jag hittade en fenomenal väg idag, en sådan liten grusväg, en liten slingring historia. Jag kunde inte sluta le, eller skratta...

Kanadagässen låter ifrån sjön. Låter som dem försöker sjunga medans någon stryper dem. Jag har solen på mig. Som ett täcke. Och du är du och jag är jag. Vi är lika lika som olika. Olika behov som försöker täcka över samma grop, som aldrig blir full... Fansen du är fin! De ska du veta... Fansen, fansen, fansen så fin du är...

jag har allt
och jag har ingenting
drömmer mot en vårvarm vägg




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-20 15:23



Bookmark and Share


  DominiQueen
När en far genom luften och ler och skrattar då har en fan i mig hittat hem!!!
Underbart skrivet, blir ju medryckt och glad fast jag strulade till det nyss och tappade ca 3 A4 sidor genomtänkt i flera timmar med en viktig text..

Din glädje får skölja över även mig..

Tack min käre Du, en av mina favoritförfattare är Du Alexander. Det finne en underbar film som heter "A beautiful mind" och den titeln tycker jag passar på Dig...

Fortsätt lev. Fortsätt skriv.
Vi som är kloka, älskar Dina ord.. :-)

Må gott!
DominiQue
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP