Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten

ljudet av andra
musik på radion
usla tv-serier
surfar webben under småtimmarna

alltid redo för vadsomhelst
aldrig ensam på lunchen
skrattar med mina vänner
pratar med främlingar på tåget

skriver glada bloginlägg
snackar med vänner och famlilj på sociala medier
skaffar nya vänner
ler, ler, ler 

konstant svårt att andas
mer smink för att dölja mina rödgråtna ögon
oändliga mängder kaffe för att balansera sömnlösheten
ignorerar tomheten du lämnade i mitt liv 




Fri vers (Fri form) av Yheela
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-19 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela