Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräver att få fortsätta leva



Vi är alla liv.
Det lilla skottet som slår ut

isen som samlar sej och fryser,
natten som binder alla stjärnorna till bilder

Vi är alla skapta en och en
trådar som förbinder vätskan

att färdas mot hjärtat

energin från en enda stjärna
som slåss för att inte slockna.

kräver att få fortsätta leva,

i oss i varje tid

för evigt
även om var och en av oss

faller bort

så som i himmelen
så som i oss




Prosa av Lars Gullberg
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-19 10:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livet lever levande, ljuvligt ljust!
2016-03-20

  lodjuret/seglare VIP
Jag är inte som andra begeistrad i Nykvist, men tycker om föreställande gör jag som på teatern...
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg