Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MTH 7.2.9

Solen sken, jag kunde se bokstäverna tydligt, men bokstäverna på bilen framför oss, blev hela tiden i mitt huvud, till Mim 729. Utifrån MTH 729, kunde en tanke födas. En tanke varpå tanken var; vilka möjliga bokstavskombinationer är möjliga i solljuset, för att det skall bli Mim 729? MIM kanske, MTH, MNN? Och så vidare, otaliga utan otaliga svar.




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-03-19 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim