Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krets

Morbida lustar och döende hat. Allt är som vatten, glasklart.
Försakande och plågfri lever jag med i deras frenesi.
Intagande och mäktig. Intagande och präktig.
Betagen och het, och jag viskar ”Tysta mig inte nu, ty jag vet”

© Nattsyster 2004-05-19




Fri vers av Nattsyster
Läst 439 gånger
Publicerad 2004-09-17 11:32



Bookmark and Share


    T Wiberg
hmm... känns som om vi vet samma sak... lycka till! bra skiverier!/T
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster