Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som fragment

när det bränner bakom ögonlocken 
och klumpen i halsen vill lossna 
känslan när händerna darrar 
och skvalpar te på diskbänken 
musiken tar sig in under huden 
och sveper undan alla dimridåer 
håller andan 
trycker ner allting igen 
gömmer det i allt det svarta längst in 
vassa fragment av minnen 
blöder gör jag bara på insidan 




Fri vers (Fri form) av Yheela
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-19 19:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
lysande
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela